Εταιρικό Προφίλ

Pireus Port

Η MARF Shipping & Forwarding εδρευει στο Πειραιά με κυρίως αντικείμενο τις θαλάσσιες μεταφορές από και προς όλο το κόσμο. Ξεκίνησε σαν VIGAS LTD το 1986 και η σταδιακά ανωδική της πορεία την έχει ενσωματώσει στις πιο ισχυρές και υγιείς εταιρείες της ελληνικής αγοράς διαμεταφορών.
Η MARF είναι μία απο τις πρωτοπόρες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών μεταφοράς εμπορευμάτων. Ειδικέυεται στα φορτία διαμετακόμισης απο / πρός όλα τα δυνατά σημεία φόρτωσης του κόσμου μέσω Πειραιά ή Θεσσαλονίκης με τεράστια εμπειρία σε αποστολές προορισμών Βαλκανίων.

Στην εποχή των γρήγορων ταχυτήτων αλλα και της οξείας οικονομικής κρίσης, η εταιρεία μας κρατόντας την παράδοση κατάφερε με συνέπεια, επαγγελματισμό και συνεχής ενημέρωση να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Η βασική μας αρχή είναι να χτίζουμε σταθερές αξίες εμπιστοσύνης και να θέτουμε στόχους τις μακροχρόνιες συνεργασίες προς αμοιβαίο ώφελος.

Με γνώμονα τον σεβασμό προς τους πελάτες μας, την επιλογή αξιόπιστων λύσεων και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, η MARF Shipping & Forwarding θα γίνει ο πολυτιμότερος συνεργάτης σας.